Over mij

Via het traject van het beroepsonderwijs ben ik uiteindelijk in 1999 afgestudeerd aan het HBO, richting bouwkunde. Sindsdien ben ik werkzaam geweest bij diverse architectenbureaus. Op dit moment ben ik werkzaam IBB Kondor als BIM-coördinator.

Sinds oktober 2013 ondersteun ik ook zelfstandig particulieren en bedrijven bij bouwkundige uitdagingen.Ik verricht werkzaamheden in de fasen Definitief Ontwerp tot aan Estetische Directievoering, met als specialiteit: werkzaamheden tijdens de Uitvoeringsfase en het bouwkundig detailleren in het algemeen. Daarbij gebruik ik voornamelijk Revit met delta Pi , maar Autocad is ook mogelijk . Buiten het bouwkundig werk houd ik me in Revit ook bezig met het maken van Families , templates en werkmethodieken. Hierbij hebben basis ILS en IFC een plek gekregen.

Tijdens deze fasen fungeer ik vaak als “spin in het web”. Als ondersteunende schakel tussen de opdrachtgever en andere partijen, zoals architect, constructeur, aannemer en installateurs.
Hierbij met een brede blik een proces te sturen, zodat alle partijen hun belangen en input tot ieders tevredenheid kunnen vervullen.

In mijn vrije tijd golf ik graag.

Opleiding:
1987-1991 LBO bouwkunde
1991-1995 MBO bouwkunde
1995-1999 HBO bouwkunde Hogeschool Haarlem
Loopbaan:
2018-heden IBB Kondor, Oegstgeest
2015-2018 Ponec de Winter, Amsterdam
2007-2014 Dana Ponec architecten, Amsterdam
2000-2006 Soeters Van Eldonk Ponec architecten, Amsterdam
1998–2000 Architectenbureau Piet Onderwater & partners, Rijnsburg ZH
Stage KPD architecten- en ingenieursbureau, Oegstgeest
Stage Architectenbureau Piet Onderwater, Rijnsburg ZH
Stage Van der Vorm Bouw Papendrecht, Winkelcentrum “De Kopermolen”Leiden